Jognyilatkozat

www.nvesz.hu weboldal felületein található összes információ, adat, szöveg és kép a Nemzeti Versenysport Szövetség kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek másolása, tárolása, más helyen és formában történő felhasználása, illetve megjelenítése kizárólag a Nemzeti Versenysport Szövetséggel kötött, erre vonatkozó írásos szerződés alapján lehetséges.

A www.nvesz.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó (releváns) weboldalon. Belső oldalakra mutató linkek csak úgy helyezhetők el hivatkozó webhelyeken és dokumentumokban, ha ezek a teljes oldal és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak.

Tilos linket úgy elhelyezni, hogy a www.nvesz.hu oldal valamely más oldal részeként jelenjen meg, illetve alkalmas legyen a jogtulajdonosok személyiségi és egyéb jogainak megsértésére.

A Nemzeti Versenysport Szövetség pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.