Megtartotta júniusi elnökségi ülését a Nemzeti Versenysport Szövetség

Készült2024-06-20

Megtartotta júniusi elnökségi ülését a Nemzeti Versenysport Szövetség

Június 20-án a Magyar Sport Házában megtartotta elnökségi ülését az NVESZ. A három napirendi pont közül az első kettőnek, az NVESZ Tagfelvételi Szabályzatának, illetve a Minimumkövetelményeknek a módosítást az elnökség egyhangúlag elfogadta, hamarosan pedig a honlapon is elérhetőek lesznek a frissített dokumentumok.

Az NVESZ Versenysport Támogatási Program 2024. évi pályázati kiírásával kapcsolatos felmerülő kérdéseket is megvitatta az elnökség, a módosítási javaslatokat szintén egyhangúlag fogadta el. A felhívás hamarosan kiküldésre kerül a tagszövetségek részére, a jelentkezési határidő végének július 15-t szabta meg az elnökség.

A megbeszélés végén Dr. Mészáros János gratulált Galambos Péter szakmai alelnöknek a közelmúltban sikeresen megrendezett budapesti kick-boksz világkupához. Továbbá Oláh Gyárfás tájékoztatta az elnökséget a közelmúltban megrendezett ENGSO közgyűlésen elhangzottakról, többek között Ukrajna felvételéről a szervezetbe, valamint a Mesterséges Intelligencia szerepéről a sportban témakörben tartott előadásról és annak tanulságairól.