Elindult a médiaakkreditáció a World Games Series 2024-es hongkongi állomására

Készült2024-09-26

Elindult a médiaakkreditáció a World Games Series 2024-es hongkongi állomására

Megnyílik a médiaakkreditáció a The World Games Series – Hong Kong 2024-re!

Az IWGA és a rendezvény Szervező Bizottsága örömmel jelenti be, hogy megnyitották a nemzetközi média médiaakkreditációját a The World Games Series 2024. október 11. és 13. közötti nyitórendezvényére Hongkongba.

 

Regisztráció és akkreditáció

Regisztrálni az eseményre a hivatalos portálra mutató linkre kattintva lehet: https://accreditation.theworldgames.org/iwga-publicregistration/en-US/Account 

A regisztráció határideje: 2024. október 10., kedd 23:30 (GMT+8).

 

Akinek bármilyen kérdése van a média akkreditációjával vagy a kapcsolódó ügyekkel kapcsolatban, forduljon a szervezőkhöz bizalommal a press@iwga.sport  vagy a twgs2024hk@viveresky.com  e-mail címen.

 

Bejegyzések és ütemterv

World Games Seriesen 88 sportoló (44 férfi, 44 nő) 36 ország képviseletében lesz jelen, három nemzetközi szövetségből 11 versenyszámban.

A részletes menetrend itt olvasható. A megnyitó ünnepségre október 11-én, pénteken helyi idő szerint 16 és 17 óra között kerül sor a Go Park Shai Sha-ban. Az eredményeket a SwissTiming biztosítja, és elérhetők lesznek az IWGA honlapján.

Selejtező helyek a 2025-ös Világjátékokra

A résztvevő sportolók versenyeznek a 2025-ös Világjátékokra való kvalifikációért. Minden verseny, valamint a megnyitó ünnepség a GO PARK Sai Sha-ban, 9 Hoi Ying Road, Sai Sha Rd, Ma On Shan, Hong Kongban kerül megrendezésre. Összesen 11 kvótát osztanak ki.

Hol nézhető

A Cheerleading, Roller és Wushu összes versenyszámát élőben közvetíti a The World Games Live player és a nemzeti közvetítő partner: RTHK. A legfontosabb események és hírek elérhetők lesznek a TWG Live-on, valamint megosztják a médiaügynökségekkel világszerte.

Official website: https://www.theworldgamesseries2024hongkong.com/

Képek

A The World Games Series közvetítését segítő médiaforrásokért, beleértve a képeket és a releváns információkat, forduljon bizalommal a hongkongi szervezőbizottsághoz a twgs2024hk@viveresky.com  címen vagy az IWGA média- és kommunikációs csapatához a press@iwga.sport  címen. A fényképek szigorúan csak szerkesztői használatra szolgálnak. 

Szeretettel várják az érdeklődőket a Hongkongba, a The World Games Series 2024 ezen mérföldkőnek számító eseményére!

Forrás és kép: www.theworldgames.org