Bejelentették a 2025-ös Világjátékok ruházati partnerét

Készült2024-08-13

Bejelentették a 2025-ös Világjátékok ruházati partnerét

A kínai Xtep sport- és életmódcég partnerséget kötött az IWGA-val, a Nemzetközi Világjátékok Szövetségével és a Csengtu 2025 helyi szervezőbizottságával. Ezzel a partnerséggel az Xtep az első globális partnere a TWG 2025-nek ruházati kategóriában. A bejelentést augusztus 7-re időzítették Csengtuban, amikor az IWGA és a helyi szervezőbizottság az egyéves visszaszámlálását ünnepelte a jövő évi Világjátékokig.

A partnerség keretében az Xtep egyenruhát biztosít a tisztviselők, az IWGA, a LOC munkatársai, az önkéntesek és más kiválasztott vendégek számára a 2025-ös Világjátékokon, illetve a hozzákapcsolódó The World Games Series rendezvényeken.

José Perurena, az IWGA elnöke így nyilatkozott: "Az IWGA örül, hogy a Csengtu 2025 LOC bejelentette új partnerségét Kína vezető sportruházati gyártójával, az Xtep-pel. Szervezeteinknek közös elképzelései vannak a sport és a sportolók támogatásáról, valamint a Világjátékokon nyújtott teljesítményükhöz való aktív hozzájárulásról."

Ding Shui Po úr, az Xtep Group elnök-vezérigazgatója a következőket mondta a megállapodás kapcsán: "Az Xtep Group-ot örömmel tölti el, hogy az IWGA globális ruházati partnere lehet a 2025. évi 12. Világjátékokon. A Világjátékok maga is egy „globális partner”, a sport ünnepe és a világ minden tájáról érkező élsportolók színpada. A 31. Nyári Universideval való sikeres együttműködést követően az Xtep Group ismét részt vesz Csengtu városával közösen egy jelentős nemzetközi sporteseményen megrendezésében, melyhez kiváló minőségű, innovatív és divatos sportruházatot kínál a Csengtu 2025 szervezői és az IWGA számára."

Ez a partnerség kiemeli mind az IWGA, mind az Xtep elkötelezettségét a sportolók és a 2025-ös csengtui Világjátékok résztvevőinek tapasztalatainak és teljesítményének javítása iránt.

Forrás: www.theworldgames.org