Az XTEP globális jövőképe: fenntarthatóság, kultúra és innováció a 2025-ös Világjátékokon

Készült2024-09-27

Az XTEP globális jövőképe: fenntarthatóság, kultúra és innováció a 2025-ös Világjátékokon

Az IWGA augusztusban büszkén jelentette be partnerségét az Xteppel, egy vezető kínai sportruházati márkával, amely első globális partnerként a The World Games 2025 hivatalos egyenruha beszállítójaként, valamint ugyan ebben a minőségében lesz jelen a World Games Series állomásain, elsőként Hongkongban. Ez a partnerség jelentős mérföldkövet jelent mindkét szervezet globális terjeszkedési stratégiájában.

Az IWGA örömmel mutatja be az október 11–13-án Hongkongban megrendezésre kerülő eseményre kiválasztott egyenruhát. Az összes egyenruhát az IWGA globális partnere, az Xtep biztosítja a szponzori megállapodás részeként.

Az Xtep megtervezte és elkészítette a TWG Series kollekciót, amely pólót, galléros pólót, nadrágot, rövidnadrágot, kabátot, sapkát és hátizsákot tartalmaz az IWGA összes tisztviselője, alkalmazottja, a helyi Szervező Bizottság személyzete és önkéntesei számára. Minden elem TWG és Xtep logóval van ellátva, különböző színekben az esemény résztvevőinek egyszerű azonosítása érdekében. Az egyenruhák megfelelő egyensúlyt teremtenek a sport és az elegancia között, tükrözik az esemény stílusát, és erősítik a TWG márka ismertségét és erősítik láthatóságát.

Ezenkívül az Xtep nagylelkű ajándékot is ad minden résztvevő sportolónak a hongkongi WGS-n. 

Miközben az Xtep arra készül, hogy az IWGA globális partnerévé és hivatalos uniformis-szolgáltatójává váljon mind a The World Games 2025, mind a The World Games Series számára, megkérdeztük az Xtep Group elnök-vezérigazgatóját, Ding Shui Po urat,  hogyan illeszkedik ez a partnerség hosszú távú stratégiájukhoz, milyen innovációkkal készülnek, és mit jelent ez az együttműködés globális jelenlétük szempontjából:

"A Világjátékok több, mint egy multisport verseny; ez a változatos és feltörekvő sportok ünnepe, amelyek összhangban állnak elképzelésünkkel, hogy a sportot egyedi és befogadó élménnyé tegyük. Megalakulása óta az Xtep elkötelezett amellett, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek megfelelnek a sportrajongók változatos igényeinek világszerte” – mondta Ding Shui Po úr, majd hozzátette: „A Világjátékok a FISU Egyetemi Világjátékok és az olimpiai játékok mellett a világ legjelentősebb multisport eseményei közé tartoznak. A 2025-ös Világjátékok megrendezése a kínai földön, különösen Csengtuban, egyedülálló platformot biztosít számunkra márkapozíciónk megerősítéséhez."

Megkérdeztük az Xtepet a The World Games 2025-höz és a The World Games Serieshez tervezett ruházattal kapcsolatos legfontosabb újításokról is:

"A 2025-ös Világjátékokra készült ruháink fejlett antibakteriális és gyorsan száradó anyagokból, valamint olyan 3D-s vágási technikákat tartalmazva készültek, amelyek nemcsak esztétikusak, de a teljesítményt is fokozzák. A terveket Chengdu kulturális öröksége ihlette, olyan elemekkel, mint a panda, a Shu brokát és a kínai mandarin gallér. A tradíció és a modernitás fúziója kiemeli Chengdu varázsát, és egyedülálló kulturális hatást hoz a világ színpadára.”

A fenntarthatóság az Xtep gyártási folyamatában is nagy hangsúlyt kap:

"A fenntarthatóság a 2025-ös Világjátékok gyártási folyamatának középpontjában áll" - folytatta Ding úr. "Újrahasznosított PET-palackokból készült, környezetbarát fonalat használunk, minden pólóban körülbelül hat-hét palacknyi anyag van. Ez a kezdeményezés jelentősen csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, és összhangban van a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségünkkel. Biztosak vagyunk benne, hogy az erőfeszítések nemcsak a Világjátékokat támogatják, hanem hozzájárulnak a környezeti felelősségvállalás irányába történő globális mozgalomhoz is."

Ding elnök végül kijelentette: "A World Games 2025 és a TWG Series egyedülálló platformot kínál a kínai kultúra legjavának bemutatására a világszínvonalú sportok mellett. Kínai sportmárkaként egy ilyen rangos eseményen való részvétel növeli globális ismertségünket, és lehetővé teszi számunkra a sportrajongókkal való kapcsolatteremtést is szerte a világon. Tervezzük a TWG-hez kötődő különleges kollekciók és árucikkek kibocsátását is, segítve a szélesebb közönséghez való elérését és a nemzetközi piacokon való jelenlétünk megerősítését.”

Miközben az Xtep folytatja az előkészületeket az IWGA zászlóshajó eseményeire, nyilvánvaló, hogy ez a partnerség többről szól, mint egy esemény felszereléséről – a globális sportruházati iparra való tartós hatásról, a fenntarthatóság előmozdításáról és a kulturális csere globális szintű előmozdításáról.

A 2025-ös Világjátékokat augusztus 7. és 17. között rendezik meg Szecsuán tartomány fővárosában, Csengtuban.

 

 

Forrás: www.worldgames.org